Компютърна меридианна диагностика - vodoraslite AquaSource (АкваСорс) водорасли АФА от езерото Кламат AquaSource blue-green algae from Klamath lake специалист невролог - www.drjuliana.com

Отиване към съдържанието

Главно меню

Компютърна меридианна диагностика

Меридианна диагностика


Меридианната диагностика помага на практикуващия лекар  да  оцени състоянието на жизнените функции на организма и да се определи специфичният дисбаланс, нуждаещ се от лечение.
Това се постига с помощта на метод който измерва потенциала в определени акупунктурни точки по хода на меридианите на вътрешните органи по метода на  Nakatani.

RISTA е уреда с който се осъществява тази  методика. Тя е създадена от съчетаването на Източната и  Традиционната медицина
Използвайки многогодишен опит и статистически данни, RISTA проектира оптимални процедури  които могат да бъдат лекувани със СКЕНАР.


Чрез този метод се получава ценна информация за състоянието на Вегетативната нервна сиатема. Невро- вегетативната дистония води до функционално нарушение на работата на сърдечно- съдова, нервна и ендокринна система. Пациента има определени симптоми и дискомфорт, което се последва от необосновано приемане на медикаменти.
Меридианната диагностика е етап от диагностичния процес, която дава насоки за последващо задълбочаване и осъществяване на други изследвания. Като изключително фин и чувствителен метод тя помага на лекаря за навременна диагностика и лечение на болестни процеси още преди появата на клинични симптоми.

Назад към съдържанието | Назад към главното меню