Компютърна меридианна диагностика - www.drjuliana.com vodoraslite AquaSource (АкваСорс) водорасли АФА от езерото Кламат AquaSource blue-green algae from Klamath lake специалист невролог

Отиване към съдържанието

Главно меню

Компютърна меридианна диагностика

Меридианна диагностика


Меридианната диагностика помага на практикуващия лекар  да  оцени състоянието на жизнените функции на организма и да се определи специфичният дисбаланс, нуждаещ се от лечение.
Това се постига с помощта на метод който измерва потенциала в определени акупунктурни точки по хода на меридианите на вътрешните органи по метода на  Nakatani.

RISTA е уреда с който се осъществява тази  методика. Тя е създадена от съчетаването на Източната и  Традиционната медицина
Използвайки многогодишен опит и статистически данни, RISTA проектира оптимални процедури  които могат да бъдат лекувани със СКЕНАР.


Чрез този метод се получава ценна информация за състоянието на Вегетативната нервна сиатема. Невро- вегетативната дистония води до функционално нарушение на работата на сърдечно- съдова, нервна и ендокринна система. Пациента има определени симптоми и дискомфорт, което се последва от необосновано приемане на медикаменти.
Меридианната диагностика е етап от диагностичния процес, която дава насоки за последващо задълбочаване и осъществяване на други изследвания. Като изключително фин и чувствителен метод тя помага на лекаря за навременна диагностика и лечение на болестни процеси още преди появата на клинични симптоми.

Назад към съдържанието | Назад към главното меню